ΑθλητικάΕνημέρωση

Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου – Galaksias Portal News

Αναστάτωση για την ομάδα της Λαμίας κατά την επιστροφή στην «έδρα» της, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3-1). Επίθεση δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamianow.gr», το πούλμαν της Λαμίας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής (14.04.2024), στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρεται, ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας πέρασε το 1ο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά το παρκινγκ στο ύψος της πεζογέφυρας και είδε ενστικτωδώς 5-6 άτομα να ρίχνουν προς το λεωφορείο αντικείμενα, πιθανόν πέτρα.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αιφνιδιάστηκε ενώ τα αντικείμενα δεν προκαλέσουν θραύση στο παρμπρίζ. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο αναστατώθηκαν (δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός) και λίγα μέτρα μετά ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα προκειμένου να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, στο ύψος της Σκάρφειας που είχε περιπολικό, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό. Επίσημη καταγγελία θα γίνει στο Α.Τ Λαμίας.

To άρθρο Λαμία: Έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button