Κόσμος

Χωρίς κινητό χιλιάδες Αμερικανοί – Έπεσε το δίκτυο της ΑT&T – Galaksias.com

Χωρίς υπηρεσίες τηλεφωνίας έχουν μείνει χιλιάδες Αμερικανοί καθώς το δίκτυο της AT&T έπεσε, με αποτέλεσμα οι πελάτες να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις, να στείλουν μηνύματα ή να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αν και οι πελάτες της Verizon και της T-Mobile ανέφεραν επίσης κάποιες διακοπές δικτύου, αυτές εμφανίστηκαν πολύ λιγότερο διαδεδομένες. Η T-Mobile και η Verizon δήλωσαν ότι τα δίκτυά τους δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή των υπηρεσιών της AT&T και οι πελάτες που ανέφεραν διακοπές ενδέχεται να μην ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν με πελάτες που χρησιμοποιούν την AT&T.

Περισσότεροι από 74.000 πελάτες της AT&T ανέφεραν διακοπές στον ιστότοπο παρακολούθησης ψηφιακών υπηρεσιών DownDetector. Αυτός ο αριθμός δεν είναι πλήρης: παρακολουθεί μόνο τις αυτοαναφερόμενες διακοπές.

Η AT&T αναγνώρισε ότι έχει εκτεταμένη διακοπή, αλλά δεν έδωσε λόγο για την αποτυχία του συστήματος.

«Ορισμένοι από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν διακοπές στην παροχή ασύρματων υπηρεσιών σήμερα το πρωί. Εργαζόμαστε επειγόντως για να αποκαταστήσουμε την εξυπηρέτησή τους», ανέφερε η AT&T σε ανακοίνωσή της. «Ενθαρρύνουμε τη χρήση κλήσεων μέσω Wi-Fi μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία», προσθέτει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button