Τρόπος Ζωής

Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανιτές μία φορά στους 6 μήνες – Galaksias Portal News

«Με φλερτάρουν στην λαϊκή, γίνεται χαμός», λέει η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Η επιχειρηματίας και συγγραφέας μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, το φλερτ, αλλά και την ψυχολογική βία.

«Είμαι 57 κιλά και 1,80. Είμαι σε αυτά τα κιλά από τα 17 μου. Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανιτές μία φορά στους 6 μήνες.

Είμαι εμμονική με την καθαριότητα, δεν είναι καλό αυτό. Δεν έχω σιδερώσει ποτέ, δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι.

Δέχομαι φλερτ από νεότερους άντρες και μου αρέσει. Έχω κάνει πολλές φορές σχέση με μικρότερο άνδρα, αλλά βαρέθηκα. Δεν μου έτυχε να νιώσω πιο αναζωογονημένη επειδή ήμουν σε σχέση με μικρότερο», είπε αρχικά η Κατερίνα Γιατζόγλου.

 

Η Κατερίνα Γιατζόγλου είπε στη συνέχεια: «Η ψυχική ζημιά που γίνεται λόγω ψυχολογικής βίας είναι χειρότερη από τη σωματική βία και δεν θεραπεύεται ποτέ. Και βέβαια έχω δεχτεί ψυχολογική βία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αφήνει σημάδια σε όλους».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γιατζόγλου ανέφερε: «Θα μου άρεσε να θεωρούμαι σύμβολο του σεξ. Κάθε μέρα δέχομαι βλέμματα, στη λαϊκή με φλερτάρουν και γίνεται χαμός. Μου αρέσει».

To άρθρο Κατερίνα Γιατζόγλου: Δεν έχω μάθει να τρώω γλυκά, τρώω πατάτες τηγανιτές μία φορά στους 6 μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button