ΕνημέρωσηΠολιτική

Απορρίφθηκε η έφεση του Βόλου και του Μπέου – Παίρνει στα χαρτιά το ματς η Κηφισιά

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τελικά την προσφυγή του Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ Βόλου για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι. Το αρμόδιο όργανο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν έκανε δεκτή την έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι στο ματς με την Κηφισιά.

Έτσι η αρχική απόφαση παραμένει για το Βόλο, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς και τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ΠΑΕ να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Αυτό σημαίνει πως η Κηφισιά θα μπει στα playouts με 21 βαθμούς κι ο Βόλος με 19, κάτω δηλαδή από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button