Επικαιρότητα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 7 Απριλίου – Galaksias.com

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, 7 Απριλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 7:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο δρόμο της Φοινικιάς, πριν τις αποθήκες Χαλκιαδάκη, στην περιοχή του αρδευτικού Τσαμπαρλάκη.             

Από 9:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων Προκοπίου μέχρι την επιχείρηση Ύδραμα. Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT, του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP της ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη, του πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκης, ΚΣΟΣ.Επίσης στις Γούρνες Τεμένους, στις περιοχές Χαλάσματα και παπούρα Κυριαζή, στις εγκαταστάσεις του σταθμού ΟΤΕ στις Γούρνες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.                  

Από 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στη Γιόφυρο στην λ. Μενελάου Παρλαμά από οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου. Στην λ.Πανεπιστημίου από τον κόμβο της ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών έως το ΠΑΓΝΗ.Επίσης στις περιοχές των επιχειρίσεων λιπασμάτων Ζαχαράκη, Βλατά – Τσαγκαράκη στον κόμβο προς την ε.ο., Αγ. Θεόδωροι, της επιχείρησης ΜΑΚΡΟ, της ταβέρνας Ρούσου, του αρδευτικού Σερεπετσιδάκη και του περιπτέρου Γουρνιανάκη.Επίσης στις οδούς Άλμπερτ Σβαϊτσερ από την οδό Ανδρομάχης έως την οδό Οδύσσειας μετά παρόδων και στις οδούς Οδύσσειας, Τειρεσία, Μυρμιδόνων, Πάρη, Κάλχα, Ιασίου, Οικονομάκ, Αρβανιτάκη, Μοναχής Τερέζας, Ευριδίκης, Καμπιτάκη, Ιασίου, Μυρμιδόνων, Τειρεσία, Ζωτιού και Αθητάκη.            

Από 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Εσταυρωμένο στις περιοχές των Α.Τ.Ε.Ι., των Φοιτιτικών Εστιών, της επιχειρήσεως Ελαϊς (στην περιοχή μετά τα ΤΕΙ δεξιά, όπισθεν Γηπέδου), του Πειραματικού σχολείου, στην περιοχή μετά τα ΤΕΙ προς Γούρνες δεξιά και στην περιοχή του Κέντρου Λαϊκής Επιμόρφωσης για ΑμΕΑ, του οικισμού Τζουλιαδάκη και της οικίας Λυγεράκη στις Γούρνες Τεμένους και στην περιοχή της διακλάδωσης προς της Γούρνες Τεμένους.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Μάχης Κρήτης από φούρνο Χωριάτικο έως Creta Palace Ιωνίας από 110 Μαρτύρων έως και Camping Elizabeth και οι κάθετοι οδοί της Ιωνίας Εκκλησία Υπαπαντής, γήπεδο Μισσιρίων και εργατικές κατοικίες Μισσιρίων Σαράφη, Πυρομάγλου, Ανωγείων, Μπεργάδη.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στην οοδό Βασιλείου Ψυλλάκη, οδός Αντ. Γιάνναρη, από αστυνομικό Μέγαρο έως Ι. Σφακιανάκη, οδός Μαλλινου, οδός Γιαμπουδάκη και όλοι οι κάθετοι και παράπλευροι οδοί.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button