Τρόπος Ζωής

Θα τους περάσει, γέλασα πολύ   – Galaksias Portal News

Τον ασκό του αιόλου άνοιξε ο σάκος του Πάνου Βλάχου. Η έμπνευση του ηθοποιού και τραγουδιστή να παραφράσει στίχο τραγουδιού και να καταφερθεί κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε, εξακολουθεί να απασχολεί, με κάποιους, όπως η Αφροδίτη Μάνου, να τάσσονται υπέρ του.

To «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», προκάλεσε σάλο, οργισμένες αντιδράσεις από τους αναφερόμενους αλλά την Αφροδίτη Μάνου, όπως είπε, την έκανε να… γελάσει!

Μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σου», η ερμηνεύτρια δήλωσε ότι ξέσπασε σε γέλια «με την ομοιοκαταληξία “βάλτε” και το “Πορτοσάλτε”», ενώ συνέστησε ψυχραιμία στους δυο άντρες. Εξέφρασε πάντως και την ελπίδα ότι τελικά θα επικρατήσει η λογική.

«Θα του περάσει και του κυρίου Πορτοσάλτε και θα τελειώσει το θέμα εκεί. Όπως και ο υπουργός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει μήνυση, νομίζω ότι το ίδιο θα κάνει και ο Πορτοσάλτε. Είναι τεράστια υπερβολή, είναι σημείο των καιρών αυτό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα βρασμού ή ωρίμου σκέψεως. Μάλλον θα επικρατήσει η λογική».

Η λαοφιλής τραγουδίστρια και στιχουργός, κατέληξε λέγοντας:  «Δεν το βρήκα καθόλου υπερβολικό και γέλασα κιόλας. Είναι αυτό που λέμε εμείς στο “ίδιο τσουβάλι”.

Νομίζω είπε αυτό που λέμε πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα για πολλούς ανθρώπους. Γέλασα πάρα πολύ με την ομοιοκαταληξία, με το “βάλτε” και το “Πορτοσάλτε”, ομολογώ ότι γέλασα πάρα πολύ. Και καθόλου δεν παρακινήθηκα σε δράση δολοφονική, καθόλου. Ένα αστείο θεώρησα ότι είναι».

  

Ο Πάνος Βλάχος, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα την περασμένη Κυριακή (10.02.2024), όταν σε live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων τον επίμαχο στίχο. Οι απαντήσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ήταν άμεσες, με τον τελευταίο να προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

To άρθρο Αφροδίτη Μάνου για Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε: Θα τους περάσει, γέλασα πολύ   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button