ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Λεβαδειακός κλείνει θέση στη Super League 1 – Galaksias Portal News

Ο Λεβαδειακός μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσει το εισιτήριο ανόδου για τη Super League. Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να φύγει αλώβητη και από την έδρα της ΑΕΛ (2-2) και ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΛ φάνηκε αποφασισμένη να βάλει… φωτιά στη μάχη της ανόδου στη Super League 1, ωστόσο ο εφτάψυχος Λεβαδειακός, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις και διατηρήθηκε στο +7.

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε σπουδαίο αποτέλεσμα στο AEL FC Arena, καθώς πήρε στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο 2-2 για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε γκολ του Φατάι στο 5′ και στο 12′. Στο 56′ ο Λεβαδειακός έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, αφού ο Σουλούκος έπιασε το πέναλτι του Νίκα.

Ο Λεβαδειακός μείωσε στο σκορ με τον Τσιριγώτη στο 86′, ενώ στο 90+7′ ο Ρομό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής των Πλέγα και Λιάγκα για διαπληκτισμό. 

To άρθρο Ο Λεβαδειακός κλείνει θέση στη Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button