Τρόπος Ζωής

Η Σαουδική Αραβία στέλνει πρώτη φορά υποψήφια στα καλλιστεία Μις Υφήλιος – Ποια είναι η 27χρονη Rumy Alqahtani

Η 27χρονη Rumy Alqahtani αναμένεται να γράψει ιστορία ως η πρώτη υποψήφια από τη Σαουδική Αραβία στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2024. Το 2021 είχε αναδειχτεί Μις Αραβικός Κόσμος Ειρήνης.

Η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να στείλει για πρώτη φορά υποψήφια στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2024, με την 27χρνη Rumy Alqahtani να κάνει το ντεμπούτο της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Η 27χρονη έχει καταγωγή από το Ριάντ. Εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ως δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου και πριν μερικές μέρες επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την πατρίδα της στα καλλιστεία.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στον διαγωνισμό Miss Universe 2024. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στα καλλιστεία Μις Υφήλιος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από το στέμμα της Μις Σαουδική Αραβία, η Rumy Alqahtani κατέχει πολλούς άλλους τίτλους ομορφιάς, όπως Μις Μέση Ανατολή, Μις Αραβικός Κόσμος Ειρήνης 2021 και Μις Γυναίκα.

Η Rumy Alqahtani όμως δεν έχει ασχοληθεί κατ’ αποκλειστικότητα με τη μόδα. Η ακαδημαϊκή πορεία της είναι εξίσου αξιόλογη, συγκριτικά με την πλειοψηφία των συμπατριωτισσών της.

Έχει πτυχίο οδοντιατρικής, γνωρίζει να μιλάει αγγλικά, γαλλικά και αραβικά και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

Το προφίλ της στο Instagram μετρά ήδη 1 εκατομμύριο ακολούθους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μετά τα καλλιστεία.

To άρθρο Η Σαουδική Αραβία στέλνει πρώτη φορά υποψήφια στα καλλιστεία Μις Υφήλιος – Ποια είναι η 27χρονη Rumy Alqahtani δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button