Επικαιρότητα

Έριξε στη θάλασσα το αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί – Galaksias.com

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η δεύτερη φορά που η 28χρονη κατήγγειλε τον 29χρονο για ενδοοικογενειακή βία

Για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του πήρε το αυτοκίνητό της, αποπειράθηκε να τη χτυπήσει με αυτό και στη συνέχεια το έριξε στη θάλασσα. Η νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και ο 29χρονος συνελήφθη.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο χθες. Ο 29χρονος και η 28χρονη πρώην σύντροφός καβγάδισαν στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούν. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 29χρονος, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, την απείλησε, της άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από την τσάντα της και, αφού επιβιβάστηκε σε αυτό, αποπειράθηκε να την χτυπήσει και ακολούθως το οδήγησε και το έριξε στη θάλασσα, στην περιοχή της Παντάνασσας, του δήμου Μαλεβιζίου, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο τοπικός Λιμενικός Σταθμός και ακολούθησε η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος από το νερό. Ο 29χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η δεύτερη φορά που η 28χρονη τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Την προανάκριση διενεργεί το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button