Επικαιρότητα

Παρά τα 81 του χρόνια απολαμβάνει τις χειμερινές βουτιές – Τα οφέλη να είναι κάποιος χειμερινός κολυμβητής (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Λασίθι

Ιεράπετρα: Παρά τα 81 του χρόνια απολαμβάνει τις χειμερινές βουτιές – Τα οφέλη να είναι κάποιος χειμερινός κολυμβητής (vid)

Απολαμβάνουν την θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι στην Ιεράπετρα:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χειμερινοί κολυμβητές στην Ιεράπετρα που τόνισαν ότι η περιοχή τους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ιδανικότερες για να είναι κάποιος χειμερινός κολυμβητής. Πέρα από τις ευχές τους για το νέο έτος, οι χειμερινοί κολυμβητές μοιράστηκαν την αγάπη τους για την κολύμβηση αλλά και τα πλεονεκτήματα κάποιος να είναι χειμερινός κολυμβητής.

Ο κ. Γιώργος στα 81 του χρόνια, δε θυμάται όπως λέει πόσα χρόνια είναι πια χειμερινός κολυμβητής. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού στον τόπο του … την Ιεράπετρα, η ηλιοφάνεια και ο καιρός, χαρίζουν τις ιδανικές όπως είπε συνθήκες.

Οι χειμερινοί κολυμβητές στην Ιεράπετρα είναι όλων των ηλικιών και πάντως απολαμβάνουν να κολυμπούν για λόγους υγείας και ευεξίας, με την επισήμανση ότι συχνά η κολύμβηση ακόμη και το χειμώνα, εύκολα μπορεί να μετατραπεί όπως είπαν και σε ψυχοθεραπεία.

Ανάμεσα στα στοιχεία που είπαν ότι κάνουν την Ιεράπετρα να ξεχωρίζει και συχνά να κεντρίζει το ενδιαφέρον επισκεπτών και το χειμώνα, είναι η δυνατότητα που έχει ένας άνθρωπος από τα χιόνια να βρεθεί στη θάλασσα και να μπορεί να απολαύσει ένα αναζωογονητικό μπάνιο, μέσα σε λίγη  ώρα.

Απολαμβάνοντας μια αγαπημένη συνήθεια, οι χειμερινοί κολυμβητές ως μια ενεργή και δραστήρια ομάδα έκοψαν την πίτα τους, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος, δίνοντας το επαναλαμβανόμενο ραντεβού τους στην παραλία, που έχει γίνει ανεξάρτητα από τον καιρό το αγαπημένο σημείο συνάντησής τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button