ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεν έδωσαν εισιτήρια στην Ένωση οι γηπεδούχοι – Galaksias Portal News

Η Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην 24η αγωνιστική της Super League 1 και σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα μόνο για τους φίλους του τοπικού ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ δεν θα λάβει εισιτήρια για τον αγώνα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία θα παρακολουθήσουν μόνο κάτοικοι του Νομού Φθιώτιδας, που είδαν και τα ματς με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και παρακολούθησαν τον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ για την 12η αγωνιστική και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την 10η αγωνιστική (τις 2 τελευταίες αγωνιστικές πριν από το κλείσιμο των γηπέδων) και να είναι κάτοικοι Νομού Φθιώτιδας.

Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ονομαστικό εισιτήριο με την ταυτότητά του.

Η διάθεση θα γίνεται ΜΟΝΟ:

  • από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 20/02 μέχρι Παρασκευή 23/02 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ,
  • ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.
  • ΔΕΝ θα υπάρχουν ηλεκτρονικά εισιτήρια και ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.
  • ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ και η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 12, 13, 14, 15, 16, 17 τιμή: 25€ 

Κερκίδες: 3,4, 5, 6 τιμή: 30€ 

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 5 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

To άρθρο Λαμία – ΑΕΚ: Δεν έδωσαν εισιτήρια στην Ένωση οι γηπεδούχοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button