Κόσμος

Ανοίγει τις πύλες το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ – Galaksias.com

Τα πάντα είναι έτοιμα για τα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ. Το προσεχές Σάββατο 20 Απριλίου (στις 12 το μεσημέρι), το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον legend της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων. Αυτή τη φορά προσκεκλημένοι θα είναι μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν το μουσείο στο κοινό, για το οποίο η είσοδος θα επιτραπεί πολύ σύντομα.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button