ΕνημέρωσηΠολιτική

«Γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Όρμπαν», «είστε προσβλητικός» – Galaksias Portal News

Χαμός με το… καλησπέρα σας επικράτησε στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» το βράδυ της Πέμπτη (08.02.2024), με καλεσμένους τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νικόλα Φαραντούρη.

Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει, αφού με την έναρξη της εκπομπής τέθηκε το θέμα του πρόσφατου ψηφίσματος από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, με τον Νικόλα Φαραντούρη να παρομοιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον ομόλογό του της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν και τον Άδωνι Γεωργιάδη να… εκρήγνυται.

«Κύριε υπουργέ μου, αν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οικογένεια του οποίου ανήκετε, θεωρούσε ότι είναι τόσο γελοίο αυτό το ψήφισμα θα ήταν εκεί να το καταψηφίσει.

Επικαλέστηκε όμως διπλωματική ασθένεια και απείχε κατά την προσφιλή μέθοδο Μητσοτάκη “όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, ας πάει για καφέ”. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ακολούθησε ένας διάλογος γεμάτος ένταση:

Άδωνις Γεωργιάδης: Και αν ανάποδα το θεωρούσε τόσο σοβαρό και πραγματικό, δεν θα είχε τον Μητσοτάκη στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Γιατί, αν θυμάστε, το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα με ενέργειες Βέμπερ έδιωξε τον Όρμπαν. Άρα λοιπόν δεν μπορεί να έχεις διώξει τον Όρμπαν και να θες τον Μητσοτάκη “που είναι σαν Όρμπαν”. Το λέω αυτό για να καταλάβετε πόσο γελοία είναι αυτά που λέτε! Με συγχωρείτε δηλαδή.

Νικόλας Φαραντούρης: Είστε πολύ προσβλητικός.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Ορμπάν! Είναι γελοίο πραγματικά!

Νικόλας Φαραντούρης: Δεν σας τιμά αυτού του είδους η αντιπαράθεση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν πάτε να κάνετε καριέρα έτσι ως Ευρωβουλευτής, δεν σας βλέπω καλά. Μα τώρα, σοβαρά θα λέμε Ορμπάν τον Μητσοτάκη; Και δεν ντρεπόμαστε; Εντάξει, φτάνει!

Νικόλας Φαραντούρης: Εγώ τουλάχιστον δεν θα ήθελα διολισθήσω σε αυτό το επίπεδο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εντάξει, αφήστε το, φτάνει.

Νικόλας Φαραντούρης: Εγώ επικαλούμαι αντικειμενικά, πραγματικά δεδομένα και εσείς προβαίνετε σε αξιολογικές κρίσεις.

To άρθρο Καυγάς Άδωνι Γεωργιάδη και Νικόλα Φαραντούρη: «Γελοίο να λέτε τον Μητσοτάκη, Όρμπαν», «είστε προσβλητικός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button