ΕνημέρωσηΟικονομία

Μυτιληναίος και ΑΒΑΞ οι ανάδοχοι για το FlyOver στη Θεσσαλονίκη

Στην κοινοπραξία ΑΒΑΞ – Μυτιληναίου κατέληξε το ΣΔΙΤ των 373 εκατ. ευρώ για το «Fly Over» της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μετά την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το επόμενο βήμα θα είναι η συμβασιοποίηση του έργου και η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών μέχρι το τέλος του έτους.

Σε δήλωσή του αναφορικά με τον ορισμό του προσωρινού αναδόχου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλής τόνισε: «Στη Θεσσαλονίκη εξελίσσεται ένα συνεκτικό πρόγραμμα έργων που θα αναμορφώσει συνολικά την πόλη. Η κατασκευή της μεγαλύτερης εναέριας οδού στην Ελλάδα, του FlyOver θα αναβαθμίσει σημαντικά την εμπειρία της μετακίνησης των πολιτών οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους έναν ασφαλή και σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Ο διαγωνισμός, για ένα από τα εμβληματικότερα έργα που θα γίνουν στην Ελλάδα, προχώρησε πολύ γρήγορα, αποδεικνύοντας ότι υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και δίνουμε στη Θεσσαλονίκη τις υποδομές που έχει ανάγκη για να αναδειχθεί σε Μητρόπολη των Βαλκανίων».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger