ΑθλητικάΕνημέρωση

Ζορίστηκε μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά έφτασε στη νίκη πριν υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ – Galaksias Portal News

Ένα ξέσπασμά του Παναθηναϊκού στα μέσα της 4ης περιόδου ήταν αυτό που “λύγισε” το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και έδωσε στο “τριφύλλι” τη νίκη (93-88), σε ματς για την 4η αγωνιστική του TOP-6 της Basket League, πριν τα δυο -πρώτα- εντός έδρας ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ στη Euroleague.

Με κορυφαίους τους Μήτογλου και Ναν, ο Παναθηναϊκός νίκησε -με δυσκολία- το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (93-88) και εξασφάλισε -οριστικά- το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League, λίγες ημέρες πριν τους πρώτους του αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague.

Να αναφέρουμε ότι ο Εργκίν Αταμάν απουσίαζε από το ματς ΟΑΚΑ, αφού βρέθηκε στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του κι έτσι χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης.

Εκτός αγώνα έμεινε ο Τζέριαν Γκραντ, εξαιτίας του προβλήματος στο πόδι, αλλά και ο Ματίας Λεσόρ, λόγω αδιαθεσίας που είχε κατά το ζέσταμα, πριν το τζάμπολ.

Στο 16-10 έπεσε το Περιστέρι (10-3 εντός και 6-7 εκτός έδρας), με τον Βασίλη Σπανούλη να βλέπει την ομάδα του να δείχνει πανέτοιμη, ενόψει της συμμετοχής της στο Final Four της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 41-45, 61-67, 93-88

To άρθρο Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88: Ζορίστηκε μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά έφτασε στη νίκη πριν υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button