ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο «κοντός», ο «shark», ο «Όμλε», ο «Ρουμάνος» και ο «Κοκός» – Galaksias Portal News

Από τη γνωστή καφετέρια των Ιωαννίνων, όπου απολάμβανε τη θέα και τον καφέ του, στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ, τρώγοντας πίτσα και πίνοντας αναψυκτικό, τα οποία του πήγαν οι συνήγοροί του, όπως και στους άλλους συλληφθέντες από την υπόθεση επεισοδίων του Ρέντη.

Αυτή ήταν η διαδρομή που ακολούθησε το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7 του Ολυμπιακού, όταν συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, 21 Απριλίου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «κοντός» δίνει σταθερά το παρών στους αγώνες:

 

Ο Α.Ι. ή «κοντός» είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για την ηθική αυτουργία του θανάσιμου τραυματισμού του Γιώργου Λυγγερίδη και σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, το πρωί θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Στη Δικαιοσύνη θα πρέπει να εξηγήσει γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του πέντε χιλιάδες ευρώ, αλλά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το περιεχόμενο των οποίων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Α.Ι. ή «κοντός» είχε βρεθεί και στο backstage συναυλίας:

 

Δεν θα είναι μόνος του, αλλά μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, αλλιώς «Όμλε», που όταν είχε εξεταστεί στις Αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε πει ότι «μετέφερε μόνο ένα πανό στο γήπεδο και στη συνέχεια έφυγε».

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο νεαρός μετά τον τραυματισμό του 31χρονου υπαρχιφύλακα συναντήθηκε από κοντά με τον 18χρονο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης, και είναι… άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Όταν όμως βρεθεί απέναντι στον ανακριτή με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας… ίσως θυμηθεί.

Πολλά θα έχει να θυμηθεί και ο αποκαλούμενος «Ρουμάνος», γνωστός στη Θύρα 7 των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ίσως να μπορέσει να εξηγήσει για ποιο λόγο στις αρχές του μήνα, πριν τον αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν από τους πρωταγωνιστές σε συμπλοκή με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε έναν… ανεξήγητο «εμφύλιο πόλεμο» μεταξύ υποστηρικτών της ίδιας ομάδας. Η βαριά κατηγορία όμως που έχει να αντιμετωπίσει είναι της ηθικής αυτουργίας για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ.

Από τα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα του διαβιβαστικού εγγράφου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είναι του 31χρονου με το παρατσούκλι «Κοκός», στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί, στις κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν, βρήκαν ένα πιστόλι το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο νεαρός όμως δεν ήταν άγνωστος στις διωκτικές αρχές. Το 2012 κατηγορήθηκε για τέσσερις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος ατόμων ξένης καταγωγής και το 2013 συνελήφθη, με το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας να τον καταδικάζει «σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών, χωρίς αναστολή, για την επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012».

Τέλος, αντιμέτωπος με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας θα είναι ένας ακόμα 31χρονος, ο αποκαλούμενος «Shark» (καρχαρίας), ο οποίος δραστηριοποιείται στον σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό και είναι από τις γνωστές φυσιογνωμίες στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «Κοκός»

Αναλυτικά οι υποθέσεις με τις οποίες συνδέονται τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι οι εξής:

  • Απρίλιος 2024 – Γήπεδο Καραϊσκάκης: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού
  • Δεκέμβριος 2023 – Πανθεσσαλικό: Επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός
  • Ιούλιος 2023 – Λεωφόρος Μαραθώνος: Τραυματισμός με μαχαίρι οπαδού Παναθηναϊκού
  • Απρίλιος 2023 – Γήπεδο Καραϊσκάκης: Επίθεση σε πούλμαν ΑΕΚ
  • Δεκέμβριος 2022 – Ζωσιμάδες: Επεισόδια στο ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός
  • Δεκέμβριος 2022 – Νέο Φάληρο: Επεισόδια και εμπρησμοί αυτοκινήτων
  • Δεκέμβριος 2021 – Γήπεδο Καραϊσκάκης: Επεισόδια με ΜΑΤ
  • Απρίλιος 2019 – Διόδια Τραγάνας: Επίθεση με μαχαίρια σε οπαδούς ΑΕΚ
  • Μάρτιος 2019 – Ίλιον: Τραυματισμός με μαχαίρι γυναίκας οπαδού Παναθηναϊκού

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button