Τρόπος Ζωής

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ «άλλαξε» το όνομά του – Galaksias Portal News

Την παρθενική του εμφάνιση στον κινηματογράφο έκανε ο Αχιλλέας – Ανδρέας. Το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κάνει τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός.

Πρόσφατα, ο Αχιλλέας – Ανδρέας μοιράστηκε με τους followers του στα social media την είδηση της κυκλοφορίας της ταινίας «No Hard Feelings», στην οποία συμμετέχει, και είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Ο ίδιος, μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό Paper, δήλωσε: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός».

Εδώ και λίγο καιρό, ο Αχιλλέας – Ανδρέας έχει «αλλάξει» το όνομά του μιας και για συντομία κάνει καριέρα ως… achi_of_greece, όπως είναι το προφίλ του στο Instagram.

Η μετονομασία του προφίλ του Αχιλλέα – Ανδρέα, σε Achi_of_greece:

Αξίζει φυσικά να αναφερθεί πως όταν ο Αχιλλέας – Ανδρέα, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, τον αποκάλεσαν Achilleas Greece.

Ωστόσο στην πορεία, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ο νεαρός πλέον χρησιμοποιεί το Achi, ως καλλιτεχνικό όνομα, την ώρα που έχει επιλέξει, επίσης, το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στον μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.

To άρθρο Αχιλλέας – Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ «άλλαξε» το όνομά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button