Τρόπος Ζωής

Μάλλον έχει μπει στο ράφι – Galaksias Portal News

Έτοιμη εμφανίζεται η αγαπημένη Τζούλι Άντριους να κλείσει το κεφάλαιο των ταινιών «The Princess Diaries» αν και με κάποια πικρία, όπως αποκάλυψε.

Σε συνέντευξή της στο TODAY.com με αφορμή το νέο της βιβλίο που έγραψε μαζί με την κόρη της, συγγραφέα και εκπαιδευτικό Έμμα Γουόλτον Χάμιλτον (Emma Walton Hamilton) με τίτλο «Dumpy at School», όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει τρίτο μέρος του franchise ταινιών η 88χρονη ηθοποιός δήλωσε:

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τελείωσαν τα δύο Ημερολόγια και δεν είμαι σίγουρη, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνουμε ένα καλό πράγμα στην ησυχία του. Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι αρμέγουν και αρμέγουν ένα θέμα, ξέρετε, μέχρι που να μην έχει τίποτε άλλο να δώσει».

Σημειώνεται ότι έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ (Garry Marshall). Η πολυβραβευμένη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε ως βασίλισσα Clarisse Renaldi μαζί με την Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway), η οποία υποδυόταν την εγγονή της, Mia Thermopolis, αναφέρει το People.

Η Άντριους επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν «υπήρξαν συζητήσεις» για το έργο, αλλά σημείωσε ότι «δεν ευοδώθηκαν».

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν κάναμε άλλη μία ταινία. Αλλά δεν την περιμένω…μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι έχει πλέον έχει μπει στο ράφι», συμπλήρωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

To άρθρο Η Julie Andrews αποκαλύπτει για το «The Princess Diaries»: Μάλλον έχει μπει στο ράφι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button