Τρόπος Ζωής

«Έφυγες πρόωρα, άδικα και σκληρά» – Galaksias Portal News

Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της Τέτης Σχοινάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της ηθοποιού Τέτης Σχοινάκη από καρκίνο έκανε γνωστή η Άννα Φόνσου με ανάρτησή της στον λογαριασμό «Σπίτι του ηθοποιού» στο Facebook.

Το δικό του αντίο απηύθυνε στην αξέχαστη ηθοποιό ο Σπύρος Μπιμπίλας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της Τέτης Σχοινάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κάτω από τις φωτογραφίες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, έγραψε: «Αντίο γλυκό κορίτσι.. Αντίο Τέτη μου αγαπημένη, δροσερή πανέμορφη, δραστήρια πάντα..».

Συνέχισε γράφοντας: «Από τότε που σε πρωτοείδα στο αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου στον ιστορικό Ερωτόκριτο στο θέατρο Καλουτά ως τώρα ήσουν πάντα ένα γοητευτικό πλάσμα… Έφυγες πρόωρα, άδικα, σκληρά… Το Σωματείο μας σε αποχαιρετά με θλίψη απέραντη κι αγάπη».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο πρόεδρος του ΣΕΗ:

«Αντίο γλυκό κορίτσι.. Αντίο Τέτη μου αγαπημένη, δροσερή, πανέμορφη, δραστήρια πάντα.. από τότε που σε πρωτοείδα στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Σπύρου Ευαγγελάτου στον ιστορικό Ερωτόκριτο στο θέατρο Καλουτά ως τώρα ήσουν πάντα ένα γοητευτικό πλάσμα… Έφυγες πρόωρα, άδικα, σκληρά… Το Σωματείο μας σε αποχαιρετά με θλίψη απέραντη κι αγάπη».

 

 

To άρθρο Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετά την Τέτη Σχοινάκη: «Έφυγες πρόωρα, άδικα και σκληρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button