Τρόπος Ζωής

Ένα τέλειoς συνδυασμός καινοτομίας και γαστρονομικής παράδοσης από τη Vorwerk – Galaksias Portal News

Με όχημα την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο και την στενή, ανθρώπινη επαφή με τους πελάτες και το σύνολο της κοινότητάς της, η Vorwerk και το Thermomix® έχουν κατακτήσει τις καρδιές πάνω από 20 εκατομμυρίων σπιτιών τα τελευταία χρόνια. Ο Όμιλος Vorwerk είναι πρωτοπόρος στη διάθεση οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας. Ο διεθνής Όμιλος με ρίζες στη Γερμανία αποτελεί μια καινοτόμο εταιρία πωλήσεων που βασίζεται στις πελατειακές σχέσεις.

Η πετυχημένη υιοθέτηση της μεθόδου των απευθείας πωλήσεων είναι αυτή που ακολουθεί κατά κόρον ο Όμιλος με το Thermomix® από τη γέννησή του το 1971 μέχρι και σήμερα. Από τότε, η Vorwerk έχει εδραιωθεί στην διεθνή κοινότητα και η φήμη της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καινοτομία των προϊόντων της. Σήμερα, δραστηριοποιείται σε 60 χώρες κυρίως στην Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα παρουσία στην Ασία, την Βόρεια και την Νότια Αμερική.

Τι είδε στην Ελλάδα ο Όμιλος Vorwerk;

Διαβλέποντας ισχυρή δυναμική στην Ελληνική αγορά λόγω της γαστρονομικής της παράδοσης, της οικονομικής της σταθερότητας και της αυξανόμενης ζήτησης για λύσεις μαγειρικής στο σπίτι, ο Όμιλος Vorwerk προχωρά σε επέκταση των δραστηριοτήτων του στη χώρα. Στο νέο φυσικό κατάστημα του Ομίλου, θα μπορεί να βρει κανείς τα κορυφαία προϊόντα Thermomix® TM6 και Kobold VK7, και να πάρει μια γεύση της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρουν. Τα κεντρικά γραφεία της Vorwerk Hellas, καθώς και το Experience Store θα ανοίξουν τις πύλες τους στην Κηφισιά εντός του 2ου τριμήνου του 2024, ενώ ήδη λειτουργεί υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας τις ανάγκες του βόρειου τμήματος της χώρας. Μέσω αυτών των εγχειρημάτων, η Vorwerk Hellas προσφέρει πλέον ελκυστικές ευκαιρίες για να μεγαλώσει την ομάδα ανεξάρτητων πωλητών της χάρη σε ένα ανταγωνιστικό σύστημα προμηθειών και ειδικές ημέρες όπου μπορεί κανείς να μάθει ότι χρειάζεται για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://thermomix.gr.

Η ταυτότητα του οικοσυστήματος του Thermomix®

Το Thermomix®, με πωλήσεις 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2022, είναι το πιο γνωστό προϊόν της Vorwerk και έχει χαρακτηριστεί ο καλύτερος sous-chef για όλους τους οικιακούς μάγειρες. Είναι μια επαναστατική συσκευή κουζίνας, που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες, όπως μίξη, τεμαχισμό, ζύμωμα, μαγείρεμα και άλλα παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις καθημερινές ανάγκες στην κουζίνα. Η ενσωματωμένη στο Thermomix® εφαρμογή Cookidoo®, αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα, που παρέχει περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο, τις οποίες μπορεί κανείς να ακολουθήσει βήμα-βήμα.

Το Cookidoo® προσφέρει επίσης πολλές ακόμα λειτουργίες που εξελίσσονται συνεχώς, όπως λίστα αγορών, προγραμματισμός γευμάτων και προσαρμογή των μερίδων, για να απαλλάξει τους χρήστες από οποιοδήποτε κόπο έτσι ώστε να επικεντρώνεται μόνο στη χαρά του μαγειρέματος και στο να απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους με τους αγαπημένους τους.

Η δυναμική των άμεσων πωλήσεων

Η προώθηση του Thermomix® γίνεται αποκλειστικά μέσω των απευθείας πωλήσεων, με την ανεκτίμητη συνδρομή της κοινότητας των Συμβούλων. Σήμερα περισσότεροι από 90.000 ανεξάρτητοι σύμβουλοι πωλήσεων έχουν οδηγήσει τον Όμιλο Vorwerk στην κορυφή του βασικού μοντέλου του. Χάρη στις επιδείξεις μαγειρικής, όλοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του Thermomix® TM6 και του Cookidoo® στο σπίτι, με έναν ειδικό σύμβουλο διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις εξασφαλίζοντας παράλληλα μια εξατομικευμένη υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στις 22 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών για την παρουσίαση των σχεδίων του Ομίλου στη χώρα μας, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της στρατηγικής επέκτασης της Vorwerk στην Ελλάδα. Στην φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση ο κόσμος του Thermomix® βρέθηκε στο Ωδείο Αθηνών όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια… γεύση από συνταγές προερχόμενες από όλο τον κόσμο, όλες μαγειρεμένες με Thermomix® από τους ανεξάρτητους συμβούλους που προέρχονται από 9 χώρες.

To άρθρο Thermomix®: Ένα τέλειoς συνδυασμός καινοτομίας και γαστρονομικής παράδοσης από τη Vorwerk δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button