Επικαιρότητα

Η Ρεάλ…με τη φανέλα απέκλεισε στα πέναλτι τη Σίτι και πάει στα ημιτελικά με τη Μπάγερν – Galaksias.com

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βαριά φανέλα και το έδειξε (και πάλι) απόψε! Σε ένα παιχνίδι που είχε παθητικό ρόλο κόντρα στη Σίτι μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πήρε  την πρόκριση στα πέναλτι (3-4) και δεν επιτρέπει στην παρέα του Γκουαρδιόλα να υπερασπιστεί τον τίτλο της (συνεχίζει στα ημιτελικά κόντρα στη Μπάγερν)…
*Στη χθεσινή γιγαντομαχία η Μάντσεστερ Σίτι είχε την κατοχή της μπάλας και γενικότερα ήταν καλύτερη χθες από τη Ρεάλ ωστόσο η ισπανική ομάδα προηγήθηκε στο Έτιχαντ με γκολ του Ροντρίγκο στο 12ο λεπτό και φόρτωσε πίεση και άγχος στους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Ο Ντε Μπρόινε ισοφάρισε στο 76΄και έστειλε τον προημιτελικό στην παράταση. Μάλιστα ο Βέλγος έχασε μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ πρόκρισης ενώ στην παράταση θα μπορούσαν και οι Μαδριλένοι να παγώσουν τους γηπεδούχους. Έτσι πήγαμε στα πέναλτι κάτι που στην κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη δεν είχε…ξανατύχει στη Σίτι!
Τα πέναλτι: Άλβαρεζ: γκολ, Μόντριτς: απόκρουση Έντερσον, Μπερνάντο Σίλβα: μπλόκαρε ο Λούνιν(!), Μπέλιγχαμ: γκολ, Κόβασιτς: απέκρουσε ο Λούνιν, Βάσκεθ: γκολ, Φόντεν: γκολ, Νάτσο: γκολ, Έντερσον: γκολ, Ρούντιγκερ: γκολ και πρόκριση της Ρεάλ…

                      Η Μπάγερν…επέστρεψε

Στο άλλο χθεσινό ματς που έγινε στο Μόναχο η Μπάγερν έσπασε την… κατάρα των προημιτελικών και της…κακής χρονιάς γενικότερα και με το 1-0 επί της Άρσεναλ στο “άνδρο της” προκρίθηκε για πρώτη φορά στους “4” του Champions League από το 2020 και την κατάκτηση του τροπαίου.
Το γκολ του Γιόσουα Κίμιχ με κεφαλιά δυναμίτη ήταν αρκετό για να δώσει στους Βαυαρούς τη νίκη και το ζευγάρωμα με τη Ρεάλ ή με τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά, ύστερα από το 2-2 στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button