ΕνημέρωσηΠολιτική

Νέα μοντέλα Yamaha 2024 σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς – Galaksias Portal News

Μοντέλα Yamaha 2024

Η Yamaha παρουσίασε τα νέα χρώματα 2024 για τις νέες MT-09 και MT-09 SP της σειράς Hyper Naked, τη νέα Sport Heritage XSR900 GP και το εντελώς νέο entry-level scooter πόλης RayZR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Hyper Naked

Πριν από μια δεκαετία, η Yamaha εμπνεύστηκε από το underground κίνημα του Τόκιο – τη Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας – και δημιούργησε το πρώτο μοντέλο της σειράς Hyper Naked την MT-09.

Με σπορ εμφάνιση, σύγχρονο τρικύλινδρο κινητήρα, εξελιγμένο πλαίσιο και οδική συμπεριφορά που αντλούσε έμπνευση από τα μοντέλα supersport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε η ΜΤ-09 έχει γνωρίσει σημαντική εμπορική επιτυχία και έχει εξελιχθεί σημαντικά.

Για το 2024 οι νέα βελτιωμένη MT-09 θα είναι διαθέσιμη στο νέο χρωματικό συνδυασμό Midnight Cyan με πιο σκούρα γκρι εξωτερικά μέρη, γαλάζιους τροχούς και νέα γραφικά.

ΜΤ-09 Midnight Cyan

Οι χρωματικοί συνδυασμοί Blue και Tech Black θα συνεχίσουν και στο 2024, επίσης η MT-09 SP θα είναι διαθέσιμη και το 2024 στο συνδυασμό Icon Performance.

MT-09 SP Icon Performance.

Στο νέο χρωματικό συνδυασμό Midnight Cyan θα είναι διαθέσιμα και όλα τα άλλα μοντέλα – MT-10, MT-07, MT-3 και MT-125- της σειράς Hyper Naked.

Sport Heritage

Οι σειρά μοτοσυκλετών Sport Heritage της Yamaha είναι εμπνευσμένη από το στυλ ορισμένων εμβληματικών, ιστορικών μοντέλων της Yamaha.

Με νέας σχεδίασης κινητήρες, Delta Box πλαίσιo και εξελιγμένα ηλεκτρονικά, τα μοντέλα XSR συνδυάζουν την παράδοση σε ότι αφορά την εμφάνιση με τις δυνατότητες της σειράς MT.

Ειδικά η νέα XSR900 GP είναι η πραγματική ενσάρκωση του ένδοξου αγωνιστικού παρελθόντος της Yamaha και συγκεκριμένα θυμίζει τις μοτοσυκλέτες Grand Prix της δεκαετίας του 1980.

XSR900 GP Legend Red

H νέα Yamaha 2024 XSR900 GP θα είναι διαθέσιμη στους χρωματικούς συνδυασμούς Legend Red και το νέο Power Grey.

XSR900 GP Power Grey.

Η XSR900 θα είναι διαθέσιμη στο νέο χρωματικό συνδυασμό Legend Red παράλληλα με τον Midnight Black του 2023.

XSR900 Legend Red

Η XSR700 2024 θα είναι διαθέσιμη στο νέο συνδυασμό Historic Blue παράλληλα με τον Historic White με νέα γραφικά.

 

Νέο entry-level scooter RayZR

Το Yamaha 2024 RayZR είναι ένα εύκολο και προσιτό σκούτερ για αναβάτες με μικρή εμπειρία που αναζητούν αξιοπιστία, σπορ εμφάνιση και χαμηλή τιμή, για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Αυτό το scooter έχει σχεδίαση σε στυλ μοτοσυκλέτας και εξαιρετική σχέση κόστους και αξίας.

Είναι εφοδιασμένο με έναν οικονομικό κινητήρα Blue Core 125 κ.εκ. Euro 5, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση ισχύος στην επιτάχυνση.

RayZR Anodized Red

Με βάρος μόλις 99 κιλά, το RayZR είναι εξαιρετικά ευέλικτο στην κυκλοφορία και διαθέτει χώρο κάτω από τη σέλα, για κράνος ή τα ψώνια σας.

Το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα Start & Stop του RayZR σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το scooter σταματά σε φανάρια, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 4%.

Η καινοτόμος νέα γεννήτρια Smart Motor εξασφαλίζει εξαιρετικά αθόρυβη επανεκκίνηση του κινητήρα.

Το RayZR θα είναι διαθέσιμο στο νέο Anodized Red και στο επίσης νέο Midnight Black

RayZR Midnight Black

Το RayZR μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου Β*.

* Κατοχή άδειας οδήγησης Β πάνω από 6 έτη, ηλικία 27 ετών, πρακτική εκπαίδευση 5 μαθημάτων και αναγραφή κωδικού “121” (χωρίς εξέταση) στο δίπλωμα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button