ΑθλητικάΕνημέρωση

Οπαδός ακούμπησε με το δάχτυλο τα οπίσθια του Οκάμπος της Σεβίλλης – Galaksias Portal News

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Ράγιο Βαγεκάνο με τη Σεβίλλη για το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς ένας οπαδός έκανε άσεμνη χειρονομία με το δάχτυλο του, αγγίζοντας τα οπίσθια του Οκάμπος, ενώ εκείνος ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα πλάγιο.

Το ντροπιαστικό περιστατικό έγινε στο 33ο λεπτό του αγώνα της Ράγιο Βαγεκάνο με τη Σεβίλλη, ο οποίος έληξε με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1 για την 23η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λούκας Οκάμπος βρέθηκε κοντά στους οπαδούς της Ράγιο, προκειμένου να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ένας οπαδός, που κάθονταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου, άπλωσε το χέρι του και με το δάκτυλό του ακούμπησε τα οπίσθια του Αργεντινού.

Η χειρονομία αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ποδοσφαιριστή, αλλά και της Σεβίλλης, που τοποθετήθηκε με ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα.

“Ελπίζω η La Liga να το λάβει σοβαρά υπόψη της, όπως και το πρόβλημα του ρατσισμού. Δεν νομίζω πως όλοι οι οπαδοί της Ράγιο είναι σαν αυτόν. Δυστυχώς, πάντα υπάρχει ένας ανόητος εκεί έξω. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί σε άλλα παιχνίδια, γιατί αν αυτό συνέβαινε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να συμβεί. Συγκρατήθηκα διότι έχω δύο κόρες και ελπίζω να μην τους συμβεί αυτό μια μέρα”, είπε μετά το παιχνίδι ο Οκάμπος

«Θα θέλαμε να καταγράψουμε την αποστροφή μας για το περιστατικό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σεβίλλη.

«Ο Λούκας Οκάμπος δέχθηκε μια άσεμνη και εντελώς ανάρμοστη χειρονομία από έναν οπαδό της γηπεδούχου ομάδας. Ελπίζουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που περιγράφονται στους κανονισμούς για να αποφευχθεί η επανάληψη μιας τέτοιας συμπεριφοράς σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και το έχουμε εκφράσει απευθείας στη LaLiga».

Η Ράγιο Βαγιεκάνο από την πλευρά της ανέφερε σε ανακοίνωσή ότι το περιστατικό ήταν αντίθετο με τις αξίες της ως ποδοσφαιρικός σύλλογος και ότι προσπαθούν να εντοπίσουν τον οπαδό.

«Αυτή η μεμονωμένη ενέργεια είναι αποκλειστικά ατομική ευθύνη του οπαδού που την πραγματοποίησε», πρόσθεσε ο σύλλογος.

«Η Ράγιο Βαγιεκάνο εργάζεται επί του παρόντος για την αναγνώριση του οπαδού, ώστε, εάν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του συλλόγου, να ληφθούν τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς».

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button