ΑθλητικάΕνημέρωση

Δεν μέτρησε γκολ των Πειραιωτών! – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League 1, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το μεγάλο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και στην Ευρώπη επί της Φερεντσβάρος, έχοντας πλέον το απόλυτο με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του. Απέναντί του αυτή τη φορά, ο Αστέρας Τρίπολης που “καίγεται” για τη νίκη στη δική του “μάχη” για την 6η θέση της Super League 1, που οδηγεί στα play off. 

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης από το Newsit.gr

Για 18η φορά θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί το αήττητο στην έδρα του με την ομάδα της Αρκαδίας, αφού έχει 15 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στα έξι τελευταία εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έσπασε το απόλυτο του Ολυμπιακού στην έδρα του, με την πρώτη να έχει συνδυαστεί με το παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Στάδιο Καραϊσκάκη την 1η Μαρτίου 2008.

Στη συνέχεια υπήρξαν εννέα εντός έδρας παιχνίδια του με ισάριθμες νίκες για τους Ερυθρόλευκους, ένα σερί που έσπασε με την δεύτερη ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο Καραϊσκάκης, στις 28 Ιανουαρίου 2018, η οποία ήταν πάλι με 1-1.

Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για την ευρύτερη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Super League. Το 7-2 στις 25 Μαρτίου 2012, όταν ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές και τα άλλα τέρματα ήρθαν από τους Τζιμπούρ, Ορμπάιθ και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με διάφορα σκορ, αλλά τα πιο συχνά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης είναι το 3-0 και το 1-0 που έχουν επαναληφθεί από τρεις φορές.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σημειώσει 11 συνολικά γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τα 9 σε αγώνες πρωταθλήματος και τα άλλα δύο σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 45-9

To άρθρο Ολυμπιακός – Αστέρα Τρίπολης 0-0 LIVE: Δεν μέτρησε γκολ των Πειραιωτών! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button