ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σκηνοθετεί την ταινία εποχής «Wildcat» με πρωταγωνίστρια την κόρη του – Δείτε το βίντεο – Galaksias Portal News

Η νέα σκηνοθετική απόπειρα του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού Ίθαν Χοκ μετά το ντοκιμαντέρ «The Last Movie Stars» του HBO Max, είναι η βιογραφική ταινία εποχής «Wildcat» στην οποία συνεργάζεται με την κόρη του Μάγια (Maya Hawke).

Η ταινία αφηγείται την ζωή της συγγραφέως Φλάνερι Ο’ Κόνορ (Flannery O’Connor), την οποία υποδύεται η Μάγια Χοκ, τη δεκαετία του ΄50, καθώς γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Wise Blood». Εξιστορεί την έντονη σχέση με τη μητέρα της και την μάχη που δίνει με το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο την οποία έχασε σε ηλικία 39 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί της συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Λόρα Λίνεϊ (Laura Linney), Φίλιπ Έτινγκερ (Philip Ettinger), Ραφαέλ Κασάλ (Rafael Casal), Στιβ Ζαν (Steve Zahn), Κούπερ Χόφμαν (Cooper Hoffman) και Βίνσεντ ντ’Ονόφριο (Vincent D’Onofrio).

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο υπογράφει επίσης ο Χοκ μαζί με τον Σέλμπι Γκέινς (Shelby Gaines) ενώ είναι μεταξύ των παραγωγών. Η Mάγια εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία.

Η Ο’Κόνορ πέθανε το 1964 και ήταν γνωστή κυρίως για δύο βιβλία της τα «The Violent Bear It Away» και «Wise Blood».

«Πρόκειται για μία απίστευτα συναρπαστική προσωπικότητα. Έχει να κάνει με το πόσο αφοσιωμένη και σοβαρή νέα γυναίκα ήταν, σε αντίθεση με την απόλυτη παρανοϊκή φαντασία της», λέει ο σκηνοθέτης για την συγγραφέα.

Σύμφωνα με το People η ταινία «Wildcat» αναμένεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 3 Μαΐου.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button