ΑθλητικάΕνημέρωση

«Σάπιο το μετάλλιο, θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή» – Galaksias Portal News

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά τον θρίαμβο τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής μας έκαναν και πάλι υπερήφανους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ, αντίστοιχα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Τα ξημερώματα οι δύο πρωταθλητές μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή έφτασαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλους” όπου τους υποδέχτηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αλλά και απλός κόσμος που ήθελε δει από κοντά και να τους συγχαρεί.

Ο Μίλτος Τεντόγλου – για ακόμα μία φορά – έριξε φοβερές ατάκες, χαρακτηρίζοντας “σάπιο” το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αφού δεν συνοδεύτηκε με μία ιδιαίτερα καλή επίδοση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε, παράλληλα, συγχαρητήρια στον Καραλή, τονίζοντας ότι θα πάρει εκδίκηση από τον Μανόλο το καλοκαίρι στον ανοιχτό στίβο, αφού στοχεύει να κάνει καλύτερη επίδοση.

 

“Eίδα τους αντιπάλους μου και είδα ότι θα είναι πολύ δυνατοί φέτος. Και μου αρέσει εμένα αυτό, μ’ αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ίσως αν έχανα σε αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο, αυτό θα με πείσμωνε περισσότερο αλλά οκ και αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα.

Για μένα αυτό το χρυσό είναι σαν ήττα. Δεν το αφιερώνω κάπου, αυτό το μετάλλιο είναι… “σάπιο”, με 8,22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι. Κρατάω μόνο ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και συγχαρητήρια στον Μανόλο. Και πρέπει να πω πως ο Μανόλο με… κέρδισε ήταν καλύτερος από εμένα σε αυτόν τον αγώνα αλλά θα πάρω… εκδίκηση το καλοκαίρι στον ανοιχτό”, δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

“Σίγουρα το μετάλλιο αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά, θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει πολύ ψηλά, οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε πως θα δείτε ψηλά άλματα από εμένα”, πρόσθεσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

To άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: «Σάπιο το μετάλλιο, θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button