Υγεία & Διατροφή

«Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα εδώ» – Galaksias Portal News

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκώβης, στο οποίο πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη διοργάνωση, δήλωσε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Ο 33χρονος σπρίντερ τερμάτισε τέταρτος στην τέταρτη προκριματική σειρά με επίδοση 6.74 και κατετάγη 29ος στο σύνολο, μένοντας εκτός των 24 αθλητών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, στους οποίους προκρίνονταν οι πρώτοι τρεις από κάθε προκριματική σειρά, καθώς και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι από όλες τις σειρές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το απευθείας «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς από την τέταρτη προκριματική σειρά πήραν οι Φέρντιναντ Ομανιάλα (Κένυα, 6.52), Σουχέι Τάντα (Ιαπωνία, 6.52) και Μαρκ Μπράιαν Λούις (Σιγκαπούρη, 6.69), με τους δύο σπρίντερ από την Ασία, μάλιστα, να σημειώνουν εθνικά ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα εδώ και αγωνίστηκα δίπλα σε τόσο μεγάλους αθλητές. Τεχνικά την ένιωσα καλά την κούρσα μου, το αποτέλεσμα όμως με άφησε οριακά εκτός τελικού. Δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί δουλέψαμε καλά στον κλειστό στίβο και γενικά πήγαμε καλά» δήλωσε ο Νυφαντόπουλος μετά την κούρσα του και συνέχισε: «Είχα “λοκάρει” τον Καναδό (σ.σ. ο Μπρέντον Ρόντνεϊ τερμάτισε πέμπτος στη σειρά με 6.80) και, όταν είδα μετά τα 30 μέτρα ότι του έφυγα, πίστεψα ότι ήμουν μέσα. Αλλά ο αθλητής από τη Σιγκαπούρη έκανε εθνικό ρεκόρ και πήρε την τρίτη θέση. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο (σ.σ. 7-12/6 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης) και εννοείται ότι θα κυνηγήσω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button