ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι Γάλλοι ζήτησαν περιορισμό διαδρομών από Google Maps και αντίστοιχες εφαρμογές – Galaksias Portal News

Η αρχή δημόσιων συγκοινωνιών του Παρισιού ζήτησε από τις εφαρμογές πλοήγησης, όπως το «Google Maps», να περιορίσουν τις προτεινόμενες διαδρομές σε αυτές που προετοιμάζονται για τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.

«Ζητήσαμε (Google Maps, City Mapper κ.α) να αναμεταδώσουν τα σχέδιά μας για τις μετακινήσεις, ώστε ο ταξιδιώτης να ακολουθήσει τη διαδρομή που έχουμε υποδείξει», δήλωσε στην εφημερίδα «Ouest-Franc» ο Λοράν Προμπστ, επικεφαλής της «Ile-de-France Mobilites», της αρχής που διέπει τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων δημόσιων μεταφορών στο Παρίσι και τη γύρω περιοχή, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Εάν οι εταιρείες δεν συμμορφωθούν με το αίτημα, θα κληθούν να κλείσουν τις εφαρμογές τους, πρόσθεσε, θεωρώντας το θέμα ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια.

Η Γαλλία αναμένει έως και 600.000 επισκέπτες μόνο για την τελετή έναρξης, όπου 160 σκάφη θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου από τη γέφυρα Αούστερλιτς στο κέντρο του Παρισιού για μία διαδρομή 6 χιλιομέτρων προς τη γέφυρα Ιένα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από 26 Ιουλίου-11 Αυγούστου με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες να διεξάγονται από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι Γάλλοι ζήτησαν περιορισμό διαδρομών από Google Maps και αντίστοιχες εφαρμογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button