Τρόπος Ζωής

Η στιγμή της απονομής του 14ου Grammy στην Τέιλορ Σουίφτ – Έρχεται νέος δίσκος

Με συνολικά 14 βραβεία Grammy σε όλη την καριέρα της η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε η απόλυτη νικήτρια της χθεσινής τελετής απονομής των μουσικών βραβείων. 

Μάλιστα, η Τέιλορ Σουίφτ σημείωσε ακόμα ένα ρεκόρ στα βραβεία Grammy, ως η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που κερδίζει το Βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς τέσσερις φορές.

Παρέλαβε το κορυφαίο βραβείο από τα χέρια της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) η οποία έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη.

«Για μένα, το βραβείο είναι η δουλειά» είπε στη σκηνή η Σουίφτ μεταξύ άλλων. «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να είμαι σε θέση να το κάνω αυτό. Το αγαπώ τόσο πολύ. Με κάνει τόσο ευτυχισμένη.

Με κάνει απίστευτα χαρούμενη το γεγονός ότι κάνει ευτυχισμένους και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν για αυτό το βραβείο» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια έχοντας στα χέρια το 13ο Grammy της για την κατηγορία Καλύτερο Pop Φωνητικό Άλμπουμ, αποκάλυψε ότι κρατούσε κρυφό για δύο χρόνια ένα μυστικό. Λίγο αργότερα θα έπαιρνε στα χέρια το 14ο βραβείο Grammy.

«Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Ονομάζεται “The Tortured Poets Department”. Θα φύγω και θα “ανεβάσω” το εξώφυλλο αυτή τη στιγμή από τα παρασκήνια» δήλωσε η σταρ και σε λίγα λεπτά σε ανάρτησή της στο Instagram της, μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο και ένα χειρόγραφο σημείωμα με στίχους.

Για την 66η απονομή των βραβείων Grammy, η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή λευκή δημιουργία του οίκου Schiaparelli και την συνδύασε με ιδιαίτερα κοσμήματα Lorraine Schwartz και μαύρα ψηλά γάντια.

Σύμφωνα με το Variety, αυτή την εβδομάδα, η Σουίφτ θα συνεχίσει την περιοδεία της, «Eras Tour», στην Ιαπωνία πραγματοποιώντας τέσσερις εμφανίσεις πριν ταξιδέψει στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ.

To άρθρο Η στιγμή της απονομής του 14ου Grammy στην Τέιλορ Σουίφτ – Έρχεται νέος δίσκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button