Τρόπος Ζωής

Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχω παντρευτεί – Galaksias Portal News

Τους λόγους που… δεν έχει παντρευτεί αλλά και το πως αντιμετωπίζει την προσωπική της ζωή ανέλυσε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν, το απόγευμα της Δευτέρας (22.01.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4.

«Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Θεωρώ λίγο δεδομένα τα καλά που έρχονται στη ζωή μου. Στα κακά πάλι, ζορίζομαι. Δε νομίζω ότι έχω κάνει ποτέ κάποια πυρηνική αλλαγή στη ζωή μου. Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, και δεν έχω παντρευτεί ή δεν έχω κάνει κάτι τόσο διαφορετικό για μένα, δεν είναι τυχαίο», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάγκη.

Και συνέχισε: «Είναι στα πλαίσια του να μην αλλάξω ένα status quo που με ήθελε πάντα το παιδί μιας οικογένειας. Η αλλαγή ήρθε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μιας οικογένειας.

Με έναν τρόπο δικό μου, όχι απαραίτητα σωστό και λειτουργικό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα, δηλαδή, άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι, για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος. Αλλά, με έναν τρόπο βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία είναι…

Τα λίγο ζόρικα και λίγο demi τα σέρνω τόσο πολύ μέσα μου, που κάποια στιγμή σπάνε από μόνο τους. Και από τη μια μεριά ξέρω μέσα μου ότι καλά κάνανε και σπάσανε, γιατί έτσι όπως τα είχα τραβήξει, θα σπάγανε.

Από την άλλη λέω, “κοίτα να δεις, καλά τα έλεγα, και έγινε αυτό που φοβόμουν”. Όταν την προηγούμενη μέρα έλεγα, “εγώ αυτό δε μπορώ να το συνεχίσω άλλο, πρέπει να αλλάξει”. Την επόμενη είμαι να πεθάνω. Έτσι κάπως κοροϊδεύω τον εαυτό μου, κάπως κρύβομαι εγώ από τον εαυτό μου».

Όταν η συζήτηση πήγε στη… ζυγαριά «προσωπική ζωή» vs «επαγγελματικά» η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν τόσο ειλικρινής που… σόκαρε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

  

«Δυστυχώς δεν μπορεί να με νοιάξει η προσωπική μου ζωή γιατί όταν είμαι καλά στη δουλειά είμαι καλά και στην προσωπική μου ζωή. Δηλαδή, όταν αισθάνομαι ότι έχω δύναμη -όχι με την έννοια της εξουσίας-, αλλά ότι είμαι καλά και παράγω.

Για αυτό το ξαναλέω ότι σε αυτήν την περίοδο, που είναι παραγωγική περίοδος με κάθε έννοια, το μεγάλο μου πρόβλημα είναι να μη γίνω περίεργη στην προσωπική μου ζωή»

«Τι θα θυσίαζες πρώτα;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Κατερίνα Γκαγκάκη να απαντά: «Αυτήν τη στιγμή την προσωπική μου ζωή».

«Αχ και τον βρήκαμε τον άνθρωπο. Πω! Αν ήταν μονταρισμένη η εκπομπή, θα το κόβαμε» είπε αποσβολωμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Να μην το κόψετε, δεν το θεωρώ σωστό.

   

Αν ήταν να διαλέξω ένα από τα δύο, δεν τίθεται θέμα, δεν μπορώ να ζήσω και δεν ξέρω τι είμαι» απάντησε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

To άρθρο Κατερίνα Γκαγκάκη: Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχω παντρευτεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button