ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη για Ταβάρες και Χεζόνια» επιμένουν στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη φετινή Euroleague, όπου προελαύνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να συνδέονται μεταξύ τους ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού, εξαιτίας των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια.

Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο “στόχαστρό” του τους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της επόμενης σεζόν, με την ιστοσελίδα της “AS” να αναφέρει τους “πράσινους” ως… απειλή στις διαπραγματεύσεις των Μαδριλένων με τους δύο παίκτες.

“Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη και, τουλάχιστον, θα κάνει μια πρόταση που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ταβάρες”, αναφέρει χαρακτηριστικά για τον κορυφαίο σέντερ της Euroleague, ενώ για τον πρώην “πράσινο” Κροάτη επισημαίνει ότι “η πράσινη σκιά του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μακραίνει, με τις χειρονομίες του στο ΟΑΚΑ να ερμηνεύονται ως θα ξαναβρεθούμε”.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός πάντως, έχουν αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό τα μετεγγραφικά σενάρια…

 

To άρθρο «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη για Ταβάρες και Χεζόνια» επιμένουν στην Ισπανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button