ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί απόψε (21/2, 19:00, LIVE από το Newsit.gr) τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο για τη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο “εισιτήριο” για τον τελικό.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προέρχονται από απώλειες βαθμών στη Super League 1, αφού οι “πράσινοι” έμειναν στην ισοπαλία με τη Λαμία και οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με το “βαρύ” 4-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μείνουν πίσω από την ΑΕΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν μάλιστα στη δεύτερη θέση της Super League 1 και συνεχίζουν τη “μάχη” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά πλέον έχουν μπροστά τους ένα πιο κρίσιμο ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το σημερινό ματς της Λεωφόρου θα κρίνει την πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στο μεγάλο τελικό, με τον Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, με σκόρερ τον Σπόραρ.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έτσι τη νίκη για να πάρει αυτός το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, ενώ στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ αρκεί και η ισοπαλία. Ο Τούρκος τεχνικός του “τριφυλλιού” δεν θα έχει όμως στη διάθεσή του, τους Μπένχαμιν Βέρμπιτς και Χουάνκαρ, που παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στις τελευταίες προπονήσεις και πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντως στη διάθεσή του τελικά τον Τάσο Μπακασέτα, αφού “έπεσε” η ποινή των δύο αγωνιστικών με την οποία είχε τιμωρηθεί για την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάισον του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα νέα προβλήματα τραυματισμών.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα στα ημιτελικά

13/02/2024 Παναιτωλικός – Άρης 0-1

14/02/2024 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

21/02/2024 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:00
06/03/2024 Άρης – Παναιτωλικός 19:00

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button