Κόσμος

Να παγώσουν τα χρέη και να δοθεί οικονομική ενίσχυση στους νέους στρατευμένους


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 15:48

Η ΚΝΕ καταγγέλλει «την απαράδεκτη ενέργεια της ΔΕΗ να ανακοινώσει σε φαντάρο που ανήκει σε μονογονεϊκή οικογένεια την διακοπή ρεύματος εξαιτίας οφειλών».


Σύμφωνα με αναφορά της ΚΝΕ «πρόκειται για πραγματική πρόκληση, όχι μόνο απέναντι στην συγκεκριμένη μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά σε όλες τις λαϊκές οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στον στρατό και με τεράστιες θυσίες προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι στην ένδεια και την  την ακρίβεια, τους λογαριασμούς που έχουν φτάσει “στο θεό”, απέναντι στο νέο κόστος που προστίθεται από την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να αυξήσει τη χρονική διάρκεια της θητείας στον Στρατό Ξηράς από 9 σε 12 μήνες».


«Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή και μεταξύ άλλων προβλέπουν για όλους τους οπλίτες και ειδικά για όσους ήταν άνεργοι πριν την κατάταξή τους στις ΕΔ, να παγώνουν στεγαστικά δάνεια και χρέη προς το Δημόσιο για όλο το διάστημα της θητείας, να μην υλοποιείται κανένας πλειστηριασμός. Να παρθεί πίσω η αύξηση της χρονικής διάρκειας της στρατιωτικής θητείας. Η ΚΝΕ με ανακοίνωση της τονίζει να δοθεί σε όλους τους στρατευμένους οικονομική ενίσχυση.  

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 16:14

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger