ΑθλητικάΕνημέρωση

Λαμία LIVE για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με τη Λαμία, έχοντας πάρει ένα σπουδαίο διπλό την περασμένη Κυριακή στην έδρα του Παναθηναϊκού που τον έβαλε και πάλι στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει αρκετές αλλαγές τους Θεσσαλονικείς, έχοντας στο μυαλό του και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Λαμία από το newsit.gr

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από την σεζόν 2019-20.

Την περσινή σεζόν ο Άρης έχασε μόλις το ένα από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, σε κανονική περίοδο και Playoffs. Επικράτησε και στα δύο στην έδρα του με 2-1 και η αναμέτρηση τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για τα Playoffs ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Αυτή η ισοπαλία είναι και η μόνη επιτυχία για τους Κίτρινους στη σειρά των αγώνων τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια για τα Playoffs, αφού ο Ολυμπιακούς μετρά τρεις νίκες στις άλλες αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Η τελευταία νίκη του Άρη στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν στις 27 Ιανουαρίου 2002 με 1-0 και από τότε ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει στα 18 από τα 22 παιχνίδια που έχει υποδεχθεί τον Άρη για το πρωτάθλημα, με τις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 129-47

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button