ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ζήτησα επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή μου» – Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Ανδρουλάκη – Ράμμου

Επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή του ως προς το ζήτημα των υποκλοπών ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο κατά τη συνάντησή τους τη Δευτέρα (08.04.24).

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά είναι και ένα σκάνδαλο οικονομικό, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια εμπορευόμενοι ένα παράνομο λογισμικό το οποίο είχε τη σφραγίδα στις εξαγωγές του σημερινού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του μετά το τετ-α-τετ με τον Χρήστο Ράμμο.

«Σήμερα ήρθα εδώ με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ζητήσω από το Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ με τη σειρά μου για να ενημερώσω, όπως έχω δεσμευτεί τον ελληνικό Λαό.

Είμαι σίγουρος ότι ανοίγοντας το δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση ανοίγω και το Κουτί της Πανδώρας για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι βαθιά εμπλεκόμενοι σε μια ιστορία που έχει πλήξει βαθιά τους θεσμούς και τη Δημοκρατία» είπε ο ίδιος.

Και κατέληξε: «Έχουμε χρέος εμείς, οι πολιτικοί, οι βουλευτές αυτοί που εμπλεκόμαστε με το δημόσιο βίο να αγωνιζόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό μας να βιώνει αυτές τις απαξιωτικές καταστάσεις, διαφθοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας», κατέληξε.

To άρθρο «Ζήτησα επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή μου» – Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Ανδρουλάκη – Ράμμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button