ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Η Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Κασσελάκη» – Galaksias Portal News

Ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την τρίτη ημέρα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι η «Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Κασσελάκη».

Στην τοποθέτησή του, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και δεν μπορούμε να λέμε ότι όποιος τις εκφράζει θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσουν αυτές οι αντιλήψεις, το κόμμα θα μικρύνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, δήλωσε: «Στηρίξαμε τον Στέφανο στη βάση μιας πολιτικής συμφωνίας, για το περιεχόμενο της οποίας έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε. Δε ζήτησε λευκή επιταγή. Δε θα έπαιρνε ποτέ λευκή επιταγή. Λευκή επιταγή δεν ζητά και δε λαμβάνει κανένας. Όταν θέτουμε εαυτόν στην κρίση των μελών ζητάμε εντολή υλοποίησης αποφάσεων, ζητάμε την ευθύνη, απαιτούμε από τον εαυτό μας τη λογοδοσία.

Καλό είναι τα συλλογικά μας λάθη να τα αναγνωρίζουμε. Όπως το έλλειμμα πολιτικής συλλογικής λειτουργίας. Το έκανε και ο Στέφανος. Και έχει την πρωτοβουλία και τον πρώτο λόγο για να υπερβούμε αυτά τα προβλήματα και να πάμε στις ευρωεκλογές και να κόψουμε το βήχα του 41%».

«Θα επιτείνουμε την αγωνία ή θα δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας συσπείρωσης και μάχης; Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 μέρες μέχρι τις εκλογές σε ζητήματα δικά μας;» διερωτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι και όλες θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψη του Αλέξη Τσίπρα από αυτό εδώ το βήμα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωτεργάτης και εγγυητής της παράταξης. Και πιστεύω ότι η παρουσία του σήμερα εδώ θα προσέθετε. Ο Στέφανος δεν ζήτησε λευκή επιταγή και δεν θα έπαιρνε λευκή επιταγή, όπως και κανείς άλλος» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς είπε: «Με την Όλγα Γεροβασίλη έχουμε πορευτεί για πολλά χρόνια. Κοσμεί την παράταξη μας. Και στην κρίσιμη στιγμή, σε κάθε κρίσιμη στιγμή υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί το συλλογικό μας σχέδιο και στόχο. Πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στο Στέφανο σε αυτή τη μάχη. Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση. Είναι η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά».

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς κατέθεσε πρόταση 4 σημείων: «Λύση αντεπίθεσης και ανατροπής. Ενότητα, Σύνθεση, Πολιτική Λειτουργία και νίκη στις ευρωεκλογές».

  • Να ανασυγκροτηθεί ένα Εκτελεστικό Γραφείο – Πολιτικό Κέντρο
  • Να έρθει μελετημένη πρόταση για καταστατικές αλλαγές
  • Να ξεκινήσει τη Δευτέρα η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.
  • Με ευθύνη του εκτελεστικού γραφείου και του Στέφανου να έρθουν οι προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button