ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας “Record” ως βασικός μετεγγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το καλοκαίρι του 2024.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να “χρυσοπουλήσει” τον 25χρονο Σουηδό Γιόκερες, ο οποίος έχει πετύχει 36 γκολ με 14 ασίστ τη φετινή σεζόν, έχοντας τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού στην κορυφή της λίστας της, για την αντικατάστασή του.

Ο διεθνής επιθετικός διανύει επίσης την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, σκοράροντας κατά ριπάς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και στο πρόσφατο θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας επί του Καζακστάν στα μπαράζ για το Euro 2024.

Ως εκ τούτου, έχει “εκτοξεύσει” τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον θεωρούν αντίστοιχη περίπτωση με τον Γιόκερες, σκοπεύοντας να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που θα λάβουν για τον Ολλανδό, ώστε να τον αποκτήσουν από τον Παναθηναϊκό. “Στο ραντάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το λιοντάρι του Παναθηναϊκού” τιτλοφορείται έτσι η πορτογαλική Record, για το ρεπορτάζ που αφορά την ενδεχόμενη μετεγγραφή του Ιωαννίδη στην ομάδα της Πορτογαλίας.

To άρθρο Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button