ΕνημέρωσηΠολιτική

Είμαι έτοιμος να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας – Με τον Αλέξη Τσίπρα είμαστε καλύτερα από ποτέ! – Galaksias Portal News

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (31/3/24) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha και μίλησε για όλους και για όλα.

Ξεκινώντας η εκπομπή ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε το παράπονό του, ότι πολλοί ασχολούνται με το Lifestyle του…

Μιλώντας για την εκλογική διαδικασία που έρχεται και τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει η πρότασή του για εποπτεία, είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μεγάλος έλεγχος στις εκλογές».

«Ξέρουμε ότι έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Πώς ξέρουμε ότι εν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και εκλογέων εσωτερικού; Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο».

Για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είπε: «Προκαλώ να πάμε σε διπλές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και οι φαντάροι στο στρατόπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα στην κοινωνία. Για αυτό και προσπαθούν να με αποδομήσουν».

«Πρέπει να ξαναζυγιστούμε. Έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει και η κοινωνία».

«Είμαι έτοιμος να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Για τη θητεία του στο στρατό είπε: «Ήρθα στη χώρα μας γιατί έγινα αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευση. Είμαι περήφανος. Με υπερηφάνεια φόρεσα το εθνόσημο. Ας σεβαστούν τους απόδημους»…

Για τον Αλέξη: «Έχουμε επικοινωνία. Μου έστειλε ευχές. Τον πήραμε και από το στρατόπεδο τηλέφωνο και χάρηκε. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκης. Ο Αλέξης έχει κάνει μεγάλες τομές με την κοινωνία. Ο Αλέξης δε μπορεί να έχει ένα σύμβουλο για το ινστιτούτο του»;

Για τις Ευρωεκλογές: «Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα, έχουμε ανανεωθεί. Στόχος είναι η μεγάλη ανατροπή, όχι η δεύτερη θέση… Πιστεύω ότι η κοινωνία θα μας ανταμείψει».

Για τις εξοπλιστικές δαπάνες

Με αφορμή τη θητεία του στο στρατό είπε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε λιγότερες αμυντικές δαπάνες. Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική συνθήκες που απαιτεί ετοιμότητα. Η πιο φθηνή άμυνα είναι η αποτροπή. Να έχουμε καλύτερο σημείο εκκίνησης στον εξοπλισμό μας. Σίγουρα δε θεωρώ σκόπιμο να στέλνουμε εξοπλισμό που έχουμε χρυσοπληρώσει, στην Ουκρανία. Μπορούμε να βοηθήσουμε με άλλους τρόπους».

«Ούτε τα ξυριστικά σου δε μπορείς να αγοράσεις με 8,60€ που παίρνουν οι φαντάροι».

«Τους έλεγα σταματήστε τον πληθυντικό. Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα. Ήταν πολύ θερμό το κλίμα και ευκαιρία για μένα να συναναστραφώ με κόσμο που έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία ναι, μαγειρεία, λάντζα, βέβαια… ».

«Θα ήθελα να πληρώνονται οι φαντάροι τουλάχιστον με 150 ευρώ το μήνα. Να μπορούν να πληρώσουν τα ξυριστικά τους».

Ο γάμος του με τον Τάιλερ, το καινούριο σπίτι και το κυνηγητό με τις κάμερες

«Προχωρούν οι προετοιμασίες. Θα γίνει στην Κρήτη» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το γάμο του με τον Τάιλερ.

«Και οι δύο έχουμε κουραστεί από αυτά που λέγονται όταν περπατάμε. Όταν όμως έχεις γιαγιάδες και παππούδες που κλαίνε πάνω σου, αν αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε λιγότερη ιδιωτικότητα… Είμαστε αυθεντικοί, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός που να μας ελέγχει. Μπορούμε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα στον κόσμο; Αυτό είναι το σημαντικό. Και τότε χαλάλι οι κάμερες».

«Το σπίτι πρέπει να το επιπλώσουμε, να ανακαινίσουμε δυο πραγματάκια, σε δύο μήνες θα μπούμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ανεξάρτητος αλλά θα μεγαλώσει» είπε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι του «είναι αδιάφορο» αν εκμεταλλεύτηκε την απουσία του στο στρατό ο Νίκος Ανδρουλάκης.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι έτοιμος να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας – Με τον Αλέξη Τσίπρα είμαστε καλύτερα από ποτέ! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button