Τρόπος Ζωής

Είμαι μοναχικό άτομο, η δουλειά μας είναι γοητευτική αλλά δύσκολη – Galaksias Portal News

Την υποκριτική τέχνη την οποία υπηρετεί πιστά έβαλε στο μικροσκόπιο η Ελένη Καστάνη, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα», μιλώντας και για τη μοναξιά των ηθοποιών.

Η Ελένη Καστάνη, παραδέχτηκε και η ίδια πως είναι μοναχική και σημείωσε πως με την υποκριτική «ποτέ δε βαριέσαι γιατί δεν είναι επαναλαμβανόμενη δουλειά. «Ποτέ δεν έχεις κερδίσει κάτι, ακόμα κι αν νομίζεις ότι το έχεις κερδίσει έχεις κι άλλο δρόμο να διανύσεις. Ποτέ δεν βαριέσαι, γιατί δεν είναι επαναλαμβανόμενη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολη, κάθε 3-4 μήνες πρέπει να ξαναβρείς δουλειά, νέοι συνεργάτες, νέα επαφή. Κάθε φορά που είναι να παίξεις έναν ρόλο είναι σαν να γεννάς ένα παιδί κάθε φορά», είπε.

«Αν είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις την αμφιβολία μέσα σου, ότι δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα. Κάθε φορά νιώθω ότι ξεκινώ από το μηδέν, ότι έχω να ανέβω μία ανηφόρα για να πραγματώσω τον ρόλο που είναι να παίξω», συνέχισε.

Αποκάλυψε δε πως της έχουν τύχει κατά τη διάρκεια της πορείας της κακές συνεργασίες, τις οποίες αντιμετώπισε με υπομονή.

«Είμαστε καταθλιπτικά και μοναχικά άτομα»

Όσο για τους ρόλους, κωμικού και δραματικούς, η ίδια εξήγησε πως: «Είμαστε καταθλιπτικά και μοναχικά άτομα. Είμαι μοναχικό άτομο, όμως πιστεύω ότι αν πηγαίνεις κάθε βράδυ και έχεις 500 θεατές και πρέπει να τους κάνεις να διασκεδάσουν όταν πας στο σπίτι σου πρέπει να κάνεις οικονομία. Η ζωή είναι δύσκολη με τους συζύγους που δεν κάνουν την ίδια δουλειά με μας να μας αντέξουν».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, δήλωσε πως υπήρξε πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της και μπορεί να χώρισαν, ωστόσο ήταν αγαπημένοι μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στην ερώτηση αν θα δοκίμαζε ξανά τον … ρόλο του παρουσιαστή, είπε:

«Μου πρότειναν να κάνω πρωινά. Πάντα αρνιόμουν, πίστευα ότι η βασική μου είναι η ηθοποιία. Όταν έχασα τον άντρα μου με πήραν από το Star και μου είπαν να κάνω έναν πιλότο. Έκανα τον πιλότο, ούτε με ενδιέφερε ούτε ρώτησα και στο τέλος μου έκατσε. Πέρασα πολύ ωραία», είπε.

«Όποιος αξίζει και έχει κάτι να πει στη δουλειά μας θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα το πει. Κανένας δεν του κλείνει τον δρόμο. Μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, αλλά θα βρεις τον δρόμο και θα προχωρήσεις», είπε η Ελένη Καστάνηη και συνέχισε:

«Ποτέ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για δουλειά, μόνο μία φορά πήρα και είπα θα το κάνω. Είχα πάρει την Σμαρούλα Γιούλη και είχαμε παίξει με το Θεσσαλικό Θέατρο μία επιθεώρηση. Έτσι έκανα καριέρα».

To άρθρο Ελένη Καστάνη: Είμαι μοναχικό άτομο, η δουλειά μας είναι γοητευτική αλλά δύσκολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button