Τρόπος Ζωής

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, αυτοί που ξέρουν τα ξέρουν – Galaksias Portal News

Μετά τη συνέντευξή της, όπου περιέγραψε τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να δώσει άλλη έκταση.

Όταν δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το νυχτερινό κέντρο Barbarella, όπου κάνει πρόβες ενόψει των εμφανίσεών της, η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να πει πολλά. Ό,τι ήταν να πει, άλλωστε, το είπε, μίλησε όταν ήθελε να μιλήσει.

«Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, αυτοί που ξέρουν, τα ξέρουν. Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά», αρκέστηκε να πει η Άντζελα Δημητρίου.

«Ο χώρος δεν είναι για να μιλάμε για αυτά. Πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Έχω πει στο ΟΚ τα πάντα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

  

Νωρίτερα, η δικηγόρος της λαϊκής τραγουδίστριας, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τόνισε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης διασύρουν και συκοφαντούν την Άντζελα Δημητρίου.

«Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της κατά την περιοδεία της στην Αμερική.

Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η άλλη πλευρά συνεχίζει να την συκοφαντεί, να την διασύρει.

Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές», είπε αρχικά η Βάσια Καπερνάρου.

«Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του;

  

Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Η Άντζελα Δημητρίου θέλει να σταματήσουν να τη συκοφαντούν και να την προσβάλουν», κατέληξε η Βάσια Καπερνάρου.

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, αυτοί που ξέρουν τα ξέρουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button