ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Κασσελάκης ανέβηκε στο τρακτέρ μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου – Galaksias Portal News

«Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη που πήγε στα μπλόκα των αγροτών και μεταξύ άλλων ανέβηκε σε τρακτέρ, η ανακοίνωση της ΝΔ συνεχίζει:

«Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα».

Και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας».

To άρθρο ΝΔ: Ο Κασσελάκης ανέβηκε στο τρακτέρ μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button