Τρόπος Ζωής

Συνάντησα τον Νίκο Κοεμτζή έξω από τα δικαστήρια, που πούλαγε το βιβλίο του  – Galaksias Portal News

Για την ταινία «Παραγγελιά», αλλά και τη συνάντησή του με τον Νίκο Κοεμτζή αναφέρθηκε ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αντώνης Αντωνίου ανέφερε… «Με τον Παύλο Τάσσιο κάναμε το πρώτο γύρισμα και μου είπε ότι θα είναι δοκιμαστικό. Μου είπε ότι “αν μου αρέσει, αν έχει καλό αποτέλεσμα, θα συνεχίσουμε”. Φαίνεται του άρεσε και συνεχίσαμε. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, πολύ ωραία ταινία.

Εγώ συνάντησα τον Νίκο Κοεμτζή έξω από τα δικαστήρια, που πούλαγε το βιβλίο του τότε και ήταν πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Βασανισμένοι άνθρωποι, αδικημένοι, ότι μπορείς να φανταστείς», είπε ο Αντώνης Αντωνίου.

Κλείνοντας, ο Αντώνης Αντωνίου απάντησε για τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»: «Θυμάμαι όλη την περιπέτεια που είχαμε στα Λιόσια. Ο δήμαρχος τσακωνόταν με τους τσιγγάνους, οι τσιγγάνοι μάς είχαν προσεγγίσει και μας έδιναν χώρους και βοήθεια να κάνουμε τα γυρίσματα. Ο δήμος ξήλωνε στις σκηνές τους που χρησιμοποιούσαμε κι εμείς. Κάθε γύρισμα ήταν μια περιπέτεια».

To άρθρο Αντώνης Αντωνίου: Συνάντησα τον Νίκο Κοεμτζή έξω από τα δικαστήρια, που πούλαγε το βιβλίο του  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button