ΑθλητικάΕνημέρωση

Άσχημη εμφάνιση και ήττα στην Ρώμη για την Μπάγερν Μονάχου! Έκανε την δουλειά της η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Λάτσιο πήρε μια αναπάντεχη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αποτέλεσμα που βάζει δύσκολα ενόψει της ρεβάνς στους Βαυαρούς. Δύσκολη νίκη εντός έδρας για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 2-0 της αξιόμαχης Ρεάλ Σοσιεδάδ, στα παιχνίδια της Τετάρτης(14/02) για τους «16» του Champions League.

Λιγοστά γκολ και μια έκπληξη επιφύλασσαν οι αγώνες των «16» στο Champions League, ανάμεσα σε Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην Ρώμη η Λάτσιο δεν «μάσησε» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με το σύνολο του Μαουρίσιο Σάρι να κερδίζει 1-0 τους Γερμανούς και να δείχνει πως δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο.

Το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες σημειώθηκε στο 69΄με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Ίσακσεν, με την Μπάγερν να τελειώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ουπαμεκανό.

Πλέον ο Τόμας Τούχελ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν να ανέβουν ένα βουνό, αφού η ήττα σε συνδυασμό με την εμφάνιση, δείχνουν πως η Μπάγερν δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Από την πλευρά της η Λάτσιο δικαίωσε τους φίλους τους που γέμισαν το «Οlimpico» και τους πρόσφεραν μια νίκη που θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Σε αντίθεση με την Μπάγερν, η Παρί Σεν Ζερμέν δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Γάλλους να κερδίζουν 2-0 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην Παρί, με τον Κιλιάν Μπαπέ στο 58΄και τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά στο 70΄να σημειώνουν τα γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε, το οποίο θα ταξιδέψει στην Ισπανία έχοντας στις αποσκευές τους ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League:

Πρώτα παιχνίδια

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0

 

Ιντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 20/2

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ 20/2

Πόρτο – Αρσεναλ 21/2

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 21/2

 

Οι ρεβάνς

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο 5/3

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν 5/3

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία 6/3

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 6/3

Αρσεναλ – Πόρτο 12/3

Μπαρτσελόνα – Νάπολι 12/3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ιντερ 13/3

Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν 13/3

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου.

To άρθρο Άσχημη εμφάνιση και ήττα στην Ρώμη για την Μπάγερν Μονάχου! Έκανε την δουλειά της η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button