ΕνημέρωσηΠολιτική

Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να χτυπήσουν με λοστούς τον Στέφανο Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη! Του φώναξαν «σκουπίδι» και «καταπιεστή»

Kουκουλοφόροι που συμμετείχαν σε συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων στη Θεσσαλονίκη, αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, την ώρα που προσερχόταν στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που φιλοξενείται στον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Συγκεκριμένα, μία ομάδα αντιεξουσιαστών έφθασε στην είσοδο του «Ολύμπιον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποδοκίμασε τον Στέφανο Κασσελάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προλαβαίνει να μπει στο εσωτερικό του κινηματογράφου.

Οι κουκουλοφόροι του φώναξαν «σκουπίδι» και τον αποκάλεσαν «καταπιεστή».

Λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε.

Πριν από λίγο άλλη μία ομάδα αντιεξουσιαστών έφθασε και παρά την ύπαρξη της αστυνομίας πέταξε μπουκάλια προς τις βιτρίνες του «Ολύμπιον».

To άρθρο Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να χτυπήσουν με λοστούς τον Στέφανο Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη! Του φώναξαν «σκουπίδι» και «καταπιεστή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button