ΕνημέρωσηΠολιτική

«Βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη» – Νέες αιχμές Παπανώτα κατά ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο

Βαρύ «κατηγορώ» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας την επομένη της αποπομπής του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας που τέθηκε εκτός της κούρσας των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες ευρωεκλογές μετά τις προκλητικές δηλώσεις του για τις γυναίκες, που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ανηθικότητα».

«Δεν μου αρέσει με που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ είναι ανήθικο», είπε ο ίδιος, μιλώντας σχετικά στην εκπομπή Happy Day και απαντώντας στις ερωτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής (19.04.24).

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ένα ιδιαίτερο αιχμηρό σχόλιο, δηλώνοντας ότι «οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».

«Δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα απογοητεύσαν πολύ κόσμο», είπε, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για τα μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζοντας ότι έλαβε «πάνω από από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και 3 υβριστικά μηνύματα».

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στήριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασε σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο» πρόσθεσε.

 

 Παράλληλα, είπε ότι «δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της Αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αφήσει αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων του, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, λέγοντας «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με χτυπήσουν».

To άρθρο «Βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη» – Νέες αιχμές Παπανώτα κατά ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button