ΕνημέρωσηΠολιτική

Απαντήσεις για τα «αστακοκάραβα» Κασσελάκη και τα «παρα-συστήματα» Τσίπρα – Galaksias Portal News

Στα ρεπορτάζ δυο εφημερίδων αναφέρεται σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα οποία αφορούν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζει δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό, αλλά και για τα περί «παρα-συστήματος» όταν ήταν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και τους καλεί να δώσει απαντήσεις.

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» παρουσιάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη  στο εξωτερικό και τις εταιρείες με τα «αστακοκάραβα» όπως τα αποκάλεσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Από την άλλη, στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής, σε συνέχεια της παραδοχής Κούλογλου για «πολιτικές αποφάσεις» στην υπόθεση της Novartis, μετά τα «παρα- υπουργεία» αποκαλύπτει ολόκληρο «παρα- σύστημα» στην υπόθεση, που στήθηκε από τον κ. Τσίπρα και το επιτελείο του.

Από τα δημοσιεύματα, εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους κυρίους Κασσελάκη και Τσίπρα.

Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;

Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε; Καλό θα ήταν οι Έλληνες πολίτες να τα μάθουν «αδιαμεσολάβητα» και όχι από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Όσον αφορά στον κ. Τσίπρα θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσες ακόμη «ατυχείς» στιγμές είχε; Τι είδους και πόσα «παρα-συστήματα»  λειτούργησαν επί των ημερών του;

Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από το δάχτυλο τους. Οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστούν σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενοι ως δήθεν υπερασπιστές του κράτους δικαίου.

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Απαντήσεις για τα «αστακοκάραβα» Κασσελάκη και τα «παρα-συστήματα» Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button