ΑθλητικάΕνημέρωση

«Βασικός συντελεστής για να έρθω ο Φατίχ Τερίμ» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι και ο Πολωνός τερματοφύλακας έφθασε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στην Ελλάδα, για να υπογράψει στους “πράσινους”.

Ο Ντραγκόφσκι θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Σπέτσια, με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει για οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκτώντας τον με κανονική μετεγγραφή από την ιταλική ομάδα.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έφθασε έτσι ευδιάθετος στην Αθήνα και πλέον θα μεταβεί για ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους “πράσινους” και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Οι δηλώσεις του Ντραγκόφσκι

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις. Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό.

Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

Ο Ντραγκόφσκι ήρθε για να καλύψει το κενό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει μείνει εκτός ομάδας, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Έφθασε στην Ελλάδα ο Ντραγκόφσκι: «Βασικός συντελεστής για να έρθω ο Φατίχ Τερίμ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button