ΑθλητικάΕνημέρωση

Χωρίς Βέσελι οι Τσέχοι – Galaksias Portal News

Χωρίς τον Γιαν Βέσελι θα παραταχθεί η Τσεχία στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Η Τσεχία θα έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την εθνική Ελλάδας χωρίς τον πολύπειρο σέντερ της Μπαρτσελόνα, Γιαν Βέσελι.

Ο Τσέχος ψηλός δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 κόντρα στην Ελλάδα (23/2, 21:00) και τη Μεγάλη Βρετανία (26/2).

“Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω στην αρχή των προκριματικών, αλλά έχω ταλαιπωρηθεί από κούραση και μικροτραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε πρέπει να αναρρώσω κατά τη διάρκεια του παραθύρου για να προετοιμαστώ για την κορύφωση της σεζόν.

Θα παρακολουθώ τους αγώνες και πιστεύω ότι τα αγόρια θα κάνουν ένα καλό βήμα προς τον κοινό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στο Eurobasket του 2025″, ανέφερε ενδεικτικά ο Γιαν Βέσελι.

Αντίθετα, ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά με την Τσεχία, όπως και οι Οντρέι Μπάλβιν, Βόιτεκ Χρούμπαν.

To άρθρο Ελλάδα – Τσεχία: Χωρίς Βέσελι οι Τσέχοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button