Κόσμος

Επτά νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφους στη Βραζιλία – Galaksias.com

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή όταν το μικρό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευαν συνετρίβη σε αγροτική περιοχή της βραζιλιάνικης πολιτείας Μίνας Ζεράις, στο νοτιοανατολικό τμήμα της γιγαντιαίας χώρας, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος, που είχε αναχωρήσει από την Καμπίνας στο Σάο Πάολο, συνετρίβη αφού κομματιάστηκε εν μέσω πτήσης περί τις 10:30 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 15:30 ώρα Ελλάδας) κοντά στην πόλη Ιταπέβα, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο το πυροσβεστικό σώμα της Μίνας Ζεράις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επτά άνθρωποι (που επέβαιναν στο αεροπλάνο) βρέθηκαν νεκροί», σύμφωνα με την πυροσβεστική, που αρχικά ανέφερε πως είχαν εντοπιστεί τρία πτώματα στα συντρίμμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικοι τράβηξαν οπτικό υλικό που εικονίζει το κουφάρι του αεροπλάνου λίγη μετά την πτώση του σε λόφο καλυμμένο από δέντρα και άλλη βλάστηση, που κυκλοφόρησε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και σε ΜΜΕ.

Χθες το πρωί στην περιοχή όπου έγινε το δυστύχημα είχαν σημειωθεί ισχυρές βροχοπτώσεις.

Επιτόπου εργάζονται για να μπορέσουν να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος ειδικοί της αστυνομίας και προσωπικό του κέντρου έρευνας και πρόληψης αεροναυτικών δυστυχημάτων (CENIPA).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button