Τρόπος Ζωής

«Με έχετε ξεγραμμένη;» μας ρώτησε η μητέρα του Γιώργου όταν έμαθε την αρρώστια της – Galaksias Portal News

Για το άγχος της να μη φανεί η κοιλιά της όταν δεν το είχαν ανακοινώσει ακόμη, για τη στιγμή που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έμαθε από δημοσιογράφο ότι είναι άρρωστη αλλά και για τα συναισθήματα που προκάλεσε ο θάνατός της μια μέρα μετά το γάμο τους, μίλησε η Δήμητρα Βαμβακούση

Σε μερικούς μήνες, θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και συγκίνησε λέγοντας πως σκεφτόταν την πεθερά της και στην τελετή και στο τραπέζι, καθώς εκείνη δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γάμο. 

«Το διάστημα της εγκυμοσύνης, έχοντας να οργανώσεις έναν γάμο και χάνοντας έναν δικό μας άνθρωπο, ήταν πολύ δύσκολο. Όποτε μας έβρισκαν οι δημοσιογράφοι, πάντα κάναμε δηλώσεις κι εγώ αγχωνόμουν αν φαίνεται η κοιλιά μου ή όχι», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Πολλές φορές δεν προλάβαινα να συνειδητοποιήσω τα γεγονότα, έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο. Ο θάνατος της μητέρας του Γιώργου ήταν από τη μία ανακούφιση, γιατί ταλαιπωριόταν πολύ καιρό… αλλά από την άλλη αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων ήταν να σου σκάσει το μυαλό.

Μετράγαμε τις μέρες και θέλαμε πολύ η μαμά να βρίσκεται κοντά μας. Στενοχωρηθήκαμε που δεν θα μπορούσε να είναι εκεί εν τέλει, τη σκεφτόμουν και στην εκκλησία και στο τραπέζι», περιέγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην Ελένη Τσολάκη.

«Ο Γιώργος βίωσε πάρα πολύ άσχημα το περιστατικό με τον δημοσιογράφο, που αποκάλυψε στον αέρα την αρρώστια της μητέρας του. Πάντα είχε μία αρνητική χροιά ο συγκεκριμένος, γνώριζαν από πρώτο χέρι στη συγκεκριμένη εκπομπή τι συμβαίνει, ότι μετράμε αντίστροφα.

Μας είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα αναφέρουν κάτι στον αέρα και μετά από δύο μέρες έγινε αυτό. Όταν το έμαθε η μητέρα του, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε ήταν: με έχετε ξεγραμμένη;», περιέγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έδινε μήνες μάχη και έφυγε από τη ζωή μια μέρα μετά τον γάμο του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση. 

To άρθρο Δήμητρα Βαμβακούση: «Με έχετε ξεγραμμένη;» μας ρώτησε η μητέρα του Γιώργου όταν έμαθε την αρρώστια της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button